Опрема Детали

Osram POWERSTAR HQI-TS 70W/WDL UVS


1860 ден

30.49 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: RX7S / G12
Watts: 70 W
Volts: 100 V
Code: 69143