ЗА НАС

Нашата компанија се занимава со аудио, видео, сценска опрема повеќе од 20 години. Ние продаваме и изнајмуваме опрема за секој вид настани во затворен или отворен објект, вклучувајќи: театри, цркви, училишта, сали, семинари, концерти, хотели итн.

Нашите услуги:

  • Изнајмување на аудио, видео опрема за настани
  • Продажба на аудио, видео опрема (онлајн нарачки и контакт)
  • Продажба на материјали и опрема за сценски настани
  • Дизајн на системи за осветлување и озвучување
  • Поправка и консалтинг за сценска опрема

Телефон: 070 268 469

Локација: Скопјанка, Општина Аеродром - Скопје Македонија

ПОРТФОЛИО

Озвучување - Црква „Св. Јован Крстител“ - Капиштец

Свети Јован Крстител претставува православна манастирска црква во скопската населба Капиштец.[1] Црквата датира од старо време, но сегашниот објект датира од 1937 година. Во кругор на црквата се наоѓаат и извори на света вода


Google Мапа

Озвучување - Скопје ВИП Арена Сала Борис Трајковски

1-3 Ноември, 2019
11-то европско шотокан карате натпревар се одржа во салата Борис Трајковски во Скопје, Македонија. Елкома СС ја озвучи салата за следните 3 дена. Турнирот имаше голем успех со голем број натпреварувачи од многу земји

Safe Invest семинари

Елкома СС ги озвучуваше семинарите на Safe Invest во хотелот Континентал Скопје повеќе од 5 години