Опрема Детали

Philips Broadway MSD 200W 1CT


4900 ден

80.33 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: GY9.5
Watts: 200 W
Volts: 70 V
Code: 928097205114