Опрема Детали

OMNILUX OSD 90V/250W GY-9.5 1500h 6700K


3000 ден

49.18 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: GY-9.5
Watts: 250 W
Volts: 90 V
Code: 89106005