Опрема Детали

Osram Photo Optic Lamp 300 W GX6.35


550 ден

9.02 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: GX6.35
Watts: 300 W
Volts: 230 V
Code: 64515