Опрема Детали

Omnilux GX-5.3 50MM REFLECTOR 500H


550 ден

9.02 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: GX-5.3
Watts: 250 W
Volts: 24 V
Code: 88264105