Опрема Детали

DXX 800-T4-4CL 240V


0 ден

0 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: R7s
Watts: 800 W
Volts: 240 V
Code: 36953