Опрема Детали

GKV 600 240v 600w


700 ден

11.48 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: G9.5
Watts: 600
Volts: 230-240V
Code: 88447