Опрема Детали

Omnilux FWT GX-9.5


0 ден

0 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: GX-9.5
Watts: 1200 W
Volts: 240 V
Kg: 0.07 kg
Code: 88347005