Опрема Детали

CP92 240v 2000w G22 Theatre Lamp


1200 ден

19.67 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: G22
Watts: 2000 W
Volts: 230-240V
Code: 88506