Опрема Детали

Philips lamp TL-D 18W / 108


900 ден

14.75 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: G13
Watts: 18 W
Volts: 59 V
Code: 95111340