Опрема Детали

CP40/71 FKJ


8.95 ден

0.15 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: G22
Watts: 1000 W
Volts: 240 V
Code: 64747