Опрема Детали

T26 / T27 GY9.5 Theatre Lamp


600 ден

9.84 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: GY9.5
Watts: 650w
Volts: 240v
Code: 88463