Опрема Детали

Smoke Fluid E Extreme

Smoke Fluid

Extremely long-lasting fog effect with high density

5500 ден

90.16 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Kg: 27.50 kg
Code: 51704325