Опрема Детали

DTS Scena 2000 MK2 Fresnel


6600 ден

108.2 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 2000 W
Volts: 230 V AC
Hz: 50/60 Hz
Kg: 9 kg