Опрема Детали

Par 56 Lamp MFL

Lamp

WFL Wide Flood GX 16 D 300 W 240 V Prevents damage to colour filter Uniform heat loss through front glass Colour temperature: approx. 3000K Average lifespan: approx. 2000 hrs

0 ден

0 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: PAR56
Watts: 300 W
Volts: 240 V