Опрема Детали

EUROLITE Snow 5001

Snow Machine

Mid-sized snow machine with cable remote control

185.25 €

Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: Snow 5001
Watts: 1500 W
Volts: 230 V AC
Hz: 50 Hz
Kg: 8.20 kg