Опрема Детали

CP43 GY16 Theatre Lamp


1200 ден

19.67 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: GY16
Watts: 2000 W
Volts: 240 V
Code: 88533