Опрема Детали

CP41 FKK GE


0 ден

0 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: G38
Watts: 2000 W
Volts: 240 V
Code: 88488