Опрема Детали

Omnilux Roundlux 230 V / 800 W GX-9.5


610 ден

10 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: GX 9.5
Watts: 800 W
Volts: 230 V
Code: 88343005