Опрема Детали

Thorn Halogen Lamp K 8 / R 7


0 ден

0 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 2000 W
Volts: 200/230V