Опрема Детали

Osram EKM 1000W 220V R7s


700 ден

11.48 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 1000 W
Volts: 230-240V
Code: 64741