Опрема Детали

BA 1200 SENHR G22


12000 ден

196.72 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: G22
Watts: 1200 W
Volts: 100 V
Kg: 230 g
Code: 89109020