Опрема Детали

DMX192 Controller

DMX Controller

9v DC, 3w, MIDI input for scene, chase or blackout trigger , 240 programmable scenes , 6+6 Chases

32,26 ден

0.52 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ