Опрема Детали

GE FEX 2000W R7s


900 ден

14.75 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: RX7s
Watts: 2000 W
Volts: 240 V
Code: 88481