Опрема Детали

8 Way Signal Distribution


11257 ден

184.54 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Volts: 90~240 V AC
Hz: 50Hz / 60Hz
Code: TH-2072