Опрема Детали

OMNITRONIC LMC-2642FX

Mixer

Professional live mixing consoles with British EQ, FX unit and USB interface 100-240 V AC, 50/60 Hz, 450 x 480 x 140 mm (incl. rack brackets)

25315 ден

415 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Volts: 100-240 V AC
Hz: 50/60 Hz
Code: 10040285