Опрема Детали

HALF WHITE DIFF 250

Filter

HALF WHITE DIFFUSION ROLL 1.22x7.62m

0.52 €

Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Code: 250