Опрема Детали

Omnitronic Mic 78PRO-C Condenser Mic


6200 ден

101.64 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Hz: 30 Hz - 18 kHz
Kg: 330 g
Code: 13030909