Опрема Детали

Eurolite Theatre Spot 2000 Antihalo black


9000 ден

147.54 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 2000 W
Volts: 230 V AC
Hz: 50 Hz
Kg: 8.85 kg
Code: 41901053