Опрема Детали

Eurolite Theatre Spot 650/1000 Fresnel black


5000 ден

81.97 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 1000 W
Volts: 230 V AC
Hz: 50 Hz
Kg: 4.50 kg
Code: 41901020