Опрема Детали

Omnitronic PAS-215 MK3 2-Way Top


19500 ден

319.67 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 800 W
Volts: 400 W RMS
Hz: 50 - 20000 Hz
Kg: 24.20 kg
Code: 11039482