Опрема Детали

OMNITRONIC UHF-100 BP Bodypack 863.1MHz


2200 ден

36.07 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Hz: 863.1MHz
Kg: 0.021 kg
Code: 13063283