Опрема Детали

EUROLITE EDX-4R DMX RDM Dimmer Pack


6200 ден

101.64 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Volts: 230 V AC
Hz: 50 Hz
Kg: 2.81 kg
Code: 70064073