Опрема Детали

EUROLITE DMX Operator 240 Controller


8000 ден

131.15 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 2.70 W
Volts: 100-240 V AC
Hz: 50/60 Hz
Kg: 2.45 kg
Code: 70064518