Опрема Детали

Eurolite Floodlight R-7-s with filter frame


6200 ден

101.64 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 2000 W
Volts: 230 V AC
Hz: 50 Hz
Kg: 5.35 kg
Code: 41906350