Опрема Детали

FUTURELIGHT CP-240 Controller


2400 ден

39.34 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Volts: 230 V AC
Hz: 50 Hz
Kg: 2.5 kg
Code: 51834265