Опрема Детали

Zero 88 FLX S48 1U Lighting Console


145668 ден

2388 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Volts: 100 - 240 V AC
Hz: 50 / 60 Hz
Kg: 5.5 kg
Code: 0020-000024-00