Опрема Детали

LED Fresnel Spotlight

Spot Projector

300w LED Fresnel Spotlight with Auto DMX zoom, Warm White

20567 ден

337.16 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 300 W