Електроника компјутери автоматика

Ние нудиме аудио, видео опрема за секаков вид настани.
Нашите услуги вклучуваат дизајн, монтажа и одржување на цркви, училишта, театри, сали, семинари, концерти итн.

Застапник на eurolite, MGC Lamps

Застапништво на фирми со врвен квалитет

Повеќе од 20 години искуство

Елкома СС е на пазарот повеќе од 20 години и нуди врвен квалитет и услуги

Онлајн нараки

Примаме онлајн нарачки преку нашата вебстраница. Потребна е регистрација

ОЗВУЧУВАЊЕ И ОСВЕТЛУВАЊЕ

За секаков вид настани

Елкома СС продава опрема за осветлување, озвучување, сценско светло, автоматика итн.

ПРЕЗЕНТАЦИИ И СЕМИНАРИ

Изнајмуваме видео опрема

Елкома СС изнајмува, поставува и одржува видео/аудио опрема за семинари, презентации, цркви, училишта итн.

КОНЦЕРТИ, ТУРНИРИ

Изнајмуваме и поставуваме аудио опрема

Елкома СС изнајмува, поставува и одржува аудио опрема за настани во сали, концерти, турнири, забави итн.

Што нуди ЕЛКОМА СС?

Видео Опрема

Рефлектори, видео проектори, димери, појачала
(eurolite, steinigke, zero88)


Аудио Опрема

Звучници, микрофони, миксети, појачала
(omnitronic, zero88)


Филтри

Филтери за рефлектори, дифузери
(rosco, LEE)Ламби

Ламби, фасонки и сијалици
(eurolite, steinigke)


Друго

Стативи за звучници и микрофони
(omnitronic, steinigke)