Опрема Детали

EUROLITE DPX-620 DMX Dimmer Pack


25000 ден

409.84 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: Max. 27600 W
Volts: 230 / 380 V AC
Hz: 50 Hz
Kg: 7.70 kg
Code: 70064130