Опрема Детали

LED Stage Light Disco 240


3000 ден

49.18 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Volts: 110 - 220 V
Kg: 2.5kg
Code: 9405409000