Опрема Детали

Omnilux Fc-2


0 ден

0 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 800 W
Volts: 230 V
Code: 89301105