Опрема Детали

Omnilux 230V/500W GY-9.5 2000h

Lamp

Base: GY-9,5 Voltage: 230 V Power rating: 500 W Colour temperature: 2900K Average life: 2000 h

600 ден

9.84 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: GY-9.5
Watts: 500 W
Volts: 230 V
Code: 88384205