Опрема Детали

POLYLUX XLR F18W/840 COOL WHITE

Fluorescent Tube

Tube GE POLYLUX XL F18W/840 COOL WHITE. Fluorescent Tube GE brand LIGHTING. Power 18W. Socket G13. Length 59 cm. Tint 840 white light. Excellent luminous flux.

300 ден

4.92 €
Повеќе од 10 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: G13
Code: 93317