Опрема Детали

EUROLITE Theatre Spot 300/500 Fresnel Black


4200 ден

68.85 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Watts: 500 W
Volts: 230 V AC
Hz: 50 Hz
Kg: 3.56 kg
Code: 41900520