Опрема Детали

OSRAMbeam moving head

LED Moving Head

110-240V 50/60Hz, Strobe, fade, color mixing, Blue/white LCD graphic, 220V,Europeplug

350 ден

5.74 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Code: F-19-20