Опрема Детали

OMNITRONIC PME-5 Studio Monitors 2x


0 ден

0 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: PME-5
Watts: 50 W
Volts: 230 V AC
Hz: 50 Hz
Kg: 5.50 kg
Code: 11036453