Опрема Детали

Omnitronic PM-4010 Pro DJ mixer


12810 ден

210 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: PM-4010
Watts: 35 W
Volts: 230 V AC
Hz: 50 Hz
Kg: 5,55 kg
Code: 10006860