Опрема Детали

PSSO DXO-26 PRO Digital Controller


32025 ден

525 €
Помалку од 5 парчиња на лагер
СПЕЦИФИКАЦИИ ЗА ПРОИЗВОДОТ

Cap: DXO-26
Watts: 10 W
Volts: 100-240 V AC
Hz: 50/60 Hz
Kg: 2,30 kg
Code: 10356362